A vásárról  ◊  Blog  ◊  Helyi termék kataszter   ◊   Kapcsolat

Helyi termék fejlesztés a Zala megyei foglalkoztatási paktum keretében:

A „Zalai innovatív foglalkoztatási paktum megvalósítása” című, TOP-5.1.1-15-ZA1-2016-00001 azonosító számú pályázat keretében a Zala Megyei Önkormányzat vállalta helyi termék- és szolgáltatásfejlesztéshez kapcsolódó tevékenységek megvalósítását, melyek magukba foglalják:
 zalai helyi termelők és kézművesek felmérését;
 egy helyi termék kataszter kialakítását, valamint
 helyi termékértékesítési akciók szervezését és bonyolítását.

A helyi termék kataszter kialakításának fő célja:

Zala megyében egy átfogó, komplex adatbázis létrehozása, mely egységes felületet biztosít a zalai helyi termékek, termelők bemutatására, a segítségével a potenciális vásárlói réteg könnyen és egyszerűen elérheti a helyi termékek beszerzéséhez szükséges információkhoz (mit, hol, kitől és mikor tud megvásárolni).

Kataszter elérhetősége:

2020 októberében elkészült a helyi termék elektronikus kataszter és internetes portál, mely elérhető a www.zalapaktum.hu oldalról, illetve a www.kataszter.zalapaktum.hu webcím alatt.
Az oldal jelenleg tesztüzemmódban működik!!!

A kataszter funkciója:

Önálló felület biztosításával lehetőséget adni a zalai termelőknek, kézműveseknek a bemutatkozásra, illetve saját termékeik népszerűsítésére.

A Weboldal felépítése:

 „Projekt bemutatása” menüpont alatt a látogatók információt kapnak a Zalai innovatív foglalkoztatási paktum megvalósításának céljairól és lehetőségeiről.
 A „Virtuális piactér”-en kerülnek feltöltésre az adatbázisban szereplő termelők által forgalmazott termékek és itt van lehetőség a termékekről bővebb információt kapni, illetve felvenni regisztrált vásárlóként a kapcsolatot a termelőkkel.
Figyelem a felület közvetlen vásárlást nem biztosít!
 A „Termelők” részben láthatóak a regisztrált termelők és kézművesek, itt található bemutatkozó anyaguk, mely tartalmazza a termelők logóját, rövid bemutatását, terméklistáját, fényképes anyagait és pontos elérhetőségeit.

Miért jó a Termelőknek / Kézműveseknek?

A weboldalra történő ingyenes regisztrációt követően a Termelőknek/Kézműveseknek lehetőségük van az oldaluk közvetlen kezelésére, mely magába foglalja
 a saját adatlap kezelését (profilkép, borítókép, elérhetőségek, bemutatkozás),
 a saját termékek feltöltését és kezelését (kép, szöveg, leírás ár).

Miért jó a Vásárlóknak?

gy helyen megtalálja a zalai Termelőket/Kézműveseket, az online piactéren keresztül megismerheti a Zalában készült helyi termékeket. A weboldal rendelkezik egy szabadszavas kereső-vel, valamint termék-szűrővel, amelynek segítségével könnyen és gyorsan megtalálható az adott termék vagy termelő.
A kataszter adatbázisát kizárólag Zala megyei helyi termelők, szolgáltatók és kézművesek adják, akiknek komplex felmérése jelenleg is folyamatban van.

Kérjük a zalai termelőket és kézműveseket, akik szeretnének a kataszterben szerepelni jelentkezzenek a paktumiroda munkatársainál!

 

Elérhetőség:

Paktumiroda
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi út 10. I.emelet 9.es iroda
Telefonszám: + 36 92 510-709
E-mail: varga.diana@zalamegye.hu
Web: www.zalapaktum.hu

A Zalai Helyi Termék Kataszter tájékoztató letöltése: Helyi Termék Kataszter

Kapcsolat a szervezővel:

Web: www.gocsejikezmuvesegyesulet.hu

E-mail: informacio@gocsejikezmuvesegyesulet.hu

Telefon: (30) 937 0631

Üzenet

© Minden jog fenntartva: Göcseji Kézműves Egyesület 2021